sri, 23. veljače '05 u 10:42
Obi je nestao, kao i Yoda, postao je 'One with the Force'. Ocito te netreba netko ubiti da to postanes... Ali ovo je opet OFF TOPIC! imate temu Pitanja ili kakovec..
btw.
Najdrazi mi je ANH s kojime mjesto dijeli i ROTJ. Razlozi? ANH za pocetak jer me je uveo u SW svijet i sve tako
, neke scene su mi jednostavno, najbolje
(ok, ovo bas i nije bio neki velik razlog ali nemogu bolje
) ROTJ zato jer mi se opcenito najvise svidja uz ANH, Battle of Endor mi je najbolja svemirska bitka i sumnjam da ce mi bilo koja biti bolja
. Takodjer Vader VS Luke mi je najdrazi LS fight. Nakon toga ide TESB koji mi je samo sitnicu losiji (0.001 %
) Battle of Hoth, kao i BOE, najbolja bitka na povrsini planeta, Yoda, Vader je razvijeniji kao lik, Boba Fett...
Sta se tice PT, AOTC, ne znam, kada sam ga pogledao (a onda sam bio puno primitivniji fan
) cinio mi se odlican, ali nakon kraceg vremena...
Efekti su odlicni ali ipak, vise su mi se svidjali stari..
I zadnji PTM, stvarno mislim da je mogao biti bolji, svidjeo mi se zavrsni duel i pod racer utrka, ali ostatak mi je malo...
vjerojatno je ovako jer sam ipak OT fan i zauvijek cu to biti, nadam se da ce ROTS popuniti mjesto izmedju TESB i AOTC, ali ne vjerujem da ce uci medju prva 3...
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money