Evo znam da zvuci glupo, ali otkud vi znate toliko o Star Warsu?
Pa gledam bas, neki znaju kak se zove onaj mali Choban is ROTS-a Zeff Jukassa ili tako nes, pa za onog koji ima mac kao Dooku, ja nikad nisam cuo za njega,a kamoli znam da ima takav LS, ajde stvarno recite mi otkuda vi znate toliko? Napisite sve izvore, jer ja sam znam nes malo outside i sve u filmovima, Hvala!
~ We kill people who kill other people to prove that killing people is wrong.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
skineš si anofišlenciklopediju (17 mb, tak nekak), nabaviš si sve žive knjige, stripova koliko možeš, odigraš većinu sw igara, obavezno prozujiš poznatim sw siteovima (enciklopedije obavezno pregledaš).... brijem da sam neš zaboravio.
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
Mogu li i ja pitat nešto kolegu Odiseja iliti po rimski Ulyssesa, zašto ti svaka riječ u naslovu ima veliko slovo? Mislim, ne moraš se trudit - nisu to nazivi engleskih pjesama. Dovoljno će bit veliko slovo na početku naslovne rečenice.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Yeah, the thing is... Ovako kako ti pišeš nije pravilno.
Ulysses je izvorno iz mitologije rimske (prvotno grčke), a sve ostalo je sve kopija. I Joyceova knjiga i film po njoj i indie rock bend, i grad u Americi...
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog