ned, 29. svibnja '05 u 04:09
MathewSkywalkerWTF?! Stavio sam da Plo Koon ima plavi lightsaber, kak je u AOTC-u. I krivo. Schutta! Fuju!
Upravo tako... I ja sam tu promasio. Javio sam se u mailu s prijateljeve (bratove) adrese, adrese s kojega je on mojim vodstvom dobio lightsaber. Iskreno, cijeli kviz po mojoj procjeni nije bio previse tocan. Sto se tice Plo Koona ocito se povodilo drugim izvorima. I neka ostala pitanja. Po mojoj procjeni ubuduce je ili se bolje drzati samo filmova ili tocno odrediti koji dio EU.
Takodjer, treba se ubuduce upozoriti na neke stvari. Poput toga da je kviz moguce rijesiti samo jednom. Zasto? Zato sto netko, poput mene ima brata kojega iste stvari zanimaju i uvijek je zeljan testirati svoje Star Wars znanje. Na nasem kompjuteru ponovno je mogao rijesiti test, pretpostavljam brisanjem cookieja, te (na nacin na koji on je) otvaranjem stranice u drugoj vrsti explorera. Stoga bi tu dobrodoslo, mozda, upozorenje da se takve stvari ne smiju vrsiti ili smiju. Tehnicki gledano, ovo je samo jedan exploit vasega sistema.
Osim toga, iako vjerujem da je u jednu ruku nacin odrzavanja igri dobar, drugi su zakinuti. Mozda ocekujete da inace ljudi trebaju uvijek biti spremni doci na net, i da mnogi fanovi poput nas nemaju zivota pa provode subotu surfajuci, ali jednostavno nije posteno prema onima koji radije svoje vrijeme provode vani. Moje misljenje je da je test trebalo najaviti prije. No, tko sam ja da kritiziram...