uto, 4. listopada '05 u 16:58
Već duže vrijeme imam ovu temu u glavi,no nikako da se odlučim...Radi se o inspiraciji koju vučete iz cijelog Star Wars kanona,etc. filmovi,knjige,glazba,priče,igre and so on.Npr.,napišete scenu koja vas je inspirirala,napišete što ste učinili kao posljedicu te inspiracije te koje su vam se sve ideje i osjećaji javili pritom.Sve u svemu,kreativna tema
Par mojih...
1) ROTS - scena kada Grievous dolazi na Utapau.Točno onaj trenutak kada završava scena razgovora Anakina i Padme o djetetu i počinje scena ulaženja Grievousove letjelice u orbitu Utapaua(praćeno skladbom "Grievous Speaks To Lord Sidious").Postoji nešto vrlo inspirativno u tom momentu,nešto što ne mogu objasniti.
Posljedica: Moj "General Grievous" homage video.
2) ROTS - na početku,scena kada Obi-Wanov fighter napadnu buzz droidi,Anakin zapuca,a Obi-Wan kaže "Hold your fire,you're not helping here!".Osjeća se onaj avanturistički štih filma kao i onaj dobar,stari OT feeling.
Posljedica: "Battle of Coruscant" homage video.
3) AOTC - Scena pri kraju filma,ona u kojoj Clonetrooperi ulaze u Star Destroyere.Glazba i atmosfera su savršene.
Posljedica: Bolje raspoloženje.
4) TESB - Scena borbe Lukea i Vadera.Vader baca Lukea na pod i kaže: " You are beaten.It is useless to resist".Najveći pokazatelj Vaderove moći.
Posljedica: Volja i samouvjerenost.
5) ROTJ - Scena kada Vaderov shuttle slijeće na Endor.Ono što me u toj sceni inspirira je izvrsno osvjetljenje te Endor u pozadini.Također,imam neki feeling koji ne mogu točno opisati.Najbliži opis bio bi - tipični SW feeling.
Posljedica: Artistički nagon.
Ima ih još puno,samo se sada ne mogu sjetiti.Generalno gledajući,najviše me inspiriraju likovi Darth Vadera i Palpatinea te borba iznad Coruscanta.
E sada,vaša mišljenja?
NOVI ČLANOVI:
-Educated answers only
-Ova tema ne služi za iživljavanje vaših spamerskih nagona
-Ova tema je pod imperijalnom kontrolom