Misliš dobra i zla I SW je prvotno zaista zamišljen kao avantura Lukea Skywalkera (Starkillera ) pa se težište potom prebacilo na Vadera stvaranjem prequela. Al ako bude sequela, oni bi se trebali baviti Lukeovom i Leinom djecom, tako da u 3 3logije popratimo 3 generacije Skywalker/Solovih. Ipak je to obiteljska priča.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Ova heksologija je završena. To je bila priča o životu Anakina Skywalkera. Priča o njegovom usponu, moći, razočaranjima i padanjem pod okrilje zla te o njegovom iskupljenju.
Tu se ne smije!!! više ništa snimat i gotovo.
HEEE.
Ak se već bude snimal nova trilogija, bilo bi dobro da bude u neko drugo doba...sa novim likovima..itd,.
ne znam baš da je Nihilus najveći od svih...u kotoru sam ga razbio ko zvečku.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Šta ja znam, KOTOR bi po meni bilo super razdoblje za novu trilogiju ili heksologiju, samo bih volio da bude više u stilu LOTR-a, a može se i povezati s Vader heksologijom, otkrivanje proročanstva o izabranom i tak to.
Za tu/tog Kaju Sinisa nikad cuo, a ovo o Kotoru nemam pojma jer ga nikad ni nisam igrao, tak da se ne bi raspravljo o necem o cem nemam dume.
Ja sam mislio da je Nihilus najveci.....