ned, 26. travnja '09 u 22:34
Pozdrav svima!
Ovako…za Star Wars znam od svoje sedme godine i od tada me drže jednakom jačinom. Od kad sam saznala za ovu udrugu želim postati članicom. Ali, nažalost, nisam bila u mogućnosti nikako sudjelovati, ni putem interneta (dodatne komplikacije) ni osobno. Sve do sad. Čak sam ove godine prvi puta bila na SFerakonu:-D
Također smatram da vrijeme SW-a nije prošlo i da neće tako brzo proći. Iako nema nikakvih novih (velikih) projekata u planu, ne slažem se da se, npr. USS Croatia drži samo zbog novog filma. Ako ćemo tako, mi imamo CW. Ovaj sajt redovito posjećujem i jako se veselim kad vidim bilo kakvu aktivnost. A upravo zbog ove teme sam se i logirala na forum.
Znam da je vama starijim članovima malo glupo održavati sajt kad ga jako malo ljudi posjećuje. Glavno je pitanje zašto da ga se i dalje drži na životu. Jedino što mogu ponuditi kao odgovor je da (nadam se) postoje ljudi poput mene koji nisu imali prilike sudjelovati u bilo čemu vezanom uz SW (vjerujte, nakon nekog vremena ti gledanje filmova i razgovaranje s dvoje-troje ljudi dosadi…ili ti njima) i žarko bi htjeli to nadoknaditi. Možda ima dosta onih koji bi željeli isto, ali kad vide kakva je situacija, odustanu…
Jedino što mi je palo na pamet je da se organizira okupljanje (na netu, uživo) fanova – članova udruge i ostalih zainteresiranih za udrugu i SW općenito na kojem bi se iznesli prijedlozi za daljnje funkcioniranje – da li ima smisla, volje, želje, načina za nastavak ili ne. Htjela bih čuti mišljenje starijih članova jer su oni ipak više u tome (ako ne i osnivači) koji znaju koji je cilj ove udruge, koji bi mogli usporediti kako je to bilo prije, kako je sada i kako bi moglo biti. Ali, naravno, zasad sam ja jedna tu pa…
Još uvijek želim postati članom udruge pa me zanima što to točno sve povlači za sobom, da li ima smisla plaćati članarinu od 100kn za…ne znam…par postova na forumu. Što se očekuje?
Vidim da tražite urednika fanzina i nisam sasvim sigurna da li sam prava osoba za to. Ali ono što mogu sa sigurnošću reći, ako će urednik trebati pomoć, slobodno mi se javi
Molim vas, tražim bilo kakav odgovor. Puno hvala na razumijevanju!
... a point of view...