pet, 15. siječnja '16 u 20:36
ne znam za vas ali usudim se reć da sam više uzbuđeniji za Rouge One nego što sam bio za TFA, da se razumijemo hype za TFA je bio ogroman, ne kažem da će RO biti bolji od TFA, ali radi par stvari ga željno isčekujem
1. old school - pravi rebelsi i pravi empire (za TFA se govorilo kako se SW vraća korijenima iako je film očigledno bio uvod u novi/stari SW, ali Rogue One eee tek se sad vraćamo nazad
)
2. nema sequela, prequela i ostalih quela - u današnje vrijeme sve više primjećujem filmove sa raznim nastavcima i partovima koji mi se čine nepotrebni te radi kojih se (barem po mom mišljenju) radnja u filmovima nepotrebno kvari ili se dodavaju nekakve nepotrebne romantike ili tko zna što, a to se sve radi samo da se lova okreće, danas kao da ne možeš napraviti film a da ne napraviš scenarij za prvi tako da ostane materijala i za drugi a samim time se kvari i kretivnost imo.
3. ratni film, akcija, priča - ratni sw film, ali samo ratni?? ideja je odlična i najvjerojatnije neće pola filma biti objašnjavanja (budući da tematiku svi vrlo dobro poznajemo) i političke gluposti, in medias res....baš po mom stilu
4. nema Jedia, možda bude Darth Vader?? - možda i bude ali ipak glavni heroji u ovom filmu su 'mali' heroji, obični ljudi, vojnici, nema izabranih
i posljednjih nada
, mali predah od obiteljskih drama
5. glumačka postava - a leaf on the wind aka Alan Tudyk hahaha
sve u svemu, jedva čekam, što vi mislite?