OMG, još NFU-a= još bolja radnja, sad bi svi trebali radikalnoekstremnofundamentalno krenut na postanje. f**k school, moram se još malo potrudit oko pisanja, poslah maloprije neki kratak uvod u daljnje događanje.
Baš i ne pišem pod satom ali tu i tamo razmišljam o sliedećem postu, ali mislio sam na školu općenito, ono učenje i to. (brrr, u ponedjeljak fizika, ona luda huttovka, )
LuxNe, nego se divi tvojoj sposobnosti da upravljaš s toliko likova. Jelda Tripl3?
BTW kaj ne bi bilo bolje da ste ti i Imp uzeli sithove za druge likove i tako spasili order? Mislim da bi bilo bolje s njima nego DJ-ima, imo.[
stvar je u tome što order postoji i ima ga tko voditi. problem je u igračima koji si nemogu dovoljno dobro predočiti lika. 80% posto igrača se moglo svesti na običnog DJ-a prema postovima, a ovih 20% je zbog njih zakinuto. mora biti barem4 igrača koji bi postali, i to kvalitetno. a i stva je u tome što ne žlim uzeti lika koji me nezanima. meni i chrisu su to likovi s kojima ćemo raditi kad nam glavni likovi zapnu u radnji kao sada, a i nemaju toliko bitnu ulogu u radnji.. zasad...
@tripl3: pissed sam danas, as usual....
edit- @ triple - ako smo se EA i Totj podnosili i čist ok odnose imali, zašto misliš da sa CS nemožemo imati?
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
ma zabavne su te baljezgarije.. osim ako nisu na 3 stranice kako znaju bit... jedan put cemo izvrsit grupno samoubojstvo jer citamo post pola sata a nismo preli opis mjesta
... ovdje bi inace trebalo stajati nesto strasno dosjetljivo i duovito, al ocito je da sam ja kriva osoba za to...
Master Triplema zabavne su te baljezgarije.. osim ako nisu na 3 stranice kako znaju bit... jedan put cemo izvrsit grupno samoubojstvo jer citamo post pola sata a nismo preli opis mjesta
kad me jednostavno fascinira to da nešta pokušaš opisati na ve i jedan mogući način... i to malo, drugačije neg ouobičajenim opisima. volim prostor opisivat kao da je živ.
al šta je - je, nisam ti do pete sa postovima.. genijalni su.
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
Nemoj ti nikuda ici... navikla sam se na tebe i trebam te da me nastavis hvaliti i dizati mi ego kome smeta pusenje nek otvori si prozor btw
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!I don''t care if you like me, I hate you!!!