pet, 6. svibnja '05 u 13:39
BagzyPrije svega slabo da u igri ima role playanja., kao sad se ljudi druze skupe se u grupe i opet nabijaju roštilje po dantooinu ko nabrijani besmrtni zombiji pa neke tvrdnje gore navedene uopce ne stoje a sta je sa respectom Jedija u igri??? Jedi u SWG-u je bio vrijedan postovanja i respecta jer su svi znali koliko je truda znanja i vremena trebalo uloziti da bi se postigla titula Jedi-a u igri a kao sto Wing kaze sad ce ga nabiti u dva tjedna... "strasno" drago mi je da je barem neko zadovoljan sa CU-om zao mi je sto sam pobrisao jedi lika i poceo ispocetka posteno stvarno mi je zao....
Čovječe,slažem se s tobom u potpunosti...igram SWG od 10. mj 2003. godine i prije 4 mjeseca napokon sam uspio dobit svog dragog jedija...
Već tada jedi je bio vrlo česta pojava,ali svejedno sam uživao divljenje i poštovanje među SWG zajednicom.Ovo što se sada događa je naprost nevjerojatno,uživajte dok možete u FS grindovima jer kada NAPOKON i dobijete pravog jedi lika,sve će vam se zgadit..
Jedi je,kao i što teba biti,bio namijenjen solo grindanju,a jedina šansa da preživiš kao jadni padawan bila je izbjegavanje BH terminala u širokom luku...ovo što se trenutno događa pobilo je sav koncept koji je jedi u SWG imao do sada...imaš 2 izbora-možeš i dalje solo igrati i izbjegavati BH-e ili se možeš priključiti grupama i dobiti odličan XP koji češ odmah izgubiti nakon 1. pojavljivanja "grupice" od 5-6 BH
Ja sam isprobao oba načina i mogu vam reći da stvarno još neznam koji je gori.
Dovoljno vam je da samo malo pročitate jedi forume i sve će vam biti jasno...što se tiče jedija SOE je i više nego svjestan da su grdno zahebali stvar i sad to pukušavaju ispravit.
Sjećam se kada sam 1. ili 2. mjesec igranja ugledao borbu između 2 knighta(dark & light naravno)....to je bilo u coronetu i oko tog fighta se skupilo valjda pola servera...kada ugledaš takvo što suze ti navru na oči i to je jedan od glavnih razloga zašto je toliko ljudi i zavoljelo swg...danas,danas svaki igrač koji je došao u igru za 2-3 tjedna može postati jedi,i to jednostavno ne štima!
Trenutno,za novopečene padawane,ali i za one čak malo naprednije nema nikakvog načina da napreduju...SOE sve stvari koje su zeznuli ispravljaju malo po malo,jedi je trenutno 1 od najslabijih borbenih profesija u igri.Da ne znam,rekaobih da testiramu na beta serverima,a ne da su ovo live serveri za koje plaćamo da testiramo,err..."igramo".
oprostite na dugačkom postu,ali jednostavno sam morao reći što mislim o svemu ovome
"Try not. Do or do not, there is no try...."