Čuo sam da imaju episode I i III igrice, a za Episode II ne sve sam pretražio da ju kupim ili spržim niko ju nema! Episode I- The Phantom menace ja imam za kompić, episode II- Attack of the clones nisam ni čuo da ima za kompić možda ju nisu ni napravili?
Episode III- Rivenge of the sith ima za PLAYSTATION 2, a za kompić valjda proizvode? jel ste možda šta čuli za episode II za kompić?
The choice is yours my young PADAWAN! Beware of the DARK side!
EP2 nije izašla za komp, a ep3 je izašla samo za xbox i ps2. Sličnu raspravu o ovoj temi smo imali u nekom drugom topicu pa rađe malo pretražite nego da samo otvarate nove topice.
Anakin SkylwalkerČuo sam da imaju episode I i III igrice, a za Episode II ne sve sam pretražio da ju kupim ili spržim niko ju nema! Episode I- The Phantom menace ja imam za kompić, episode II- Attack of the clones nisam ni čuo da ima za kompić možda ju nisu ni napravili?
Episode III- Rivenge of the sith ima za PLAYSTATION 2, a za kompić valjda proizvode? jel ste možda šta čuli za episode II za kompić?
The choice is yours my young PADAWAN! Beware of the DARK side!
Ako živiš u Zagrebu možemo se nač da mi to spržiš,a ja tebi nešt drugo.
Kupih danas SW3 za PS2 i moram priznati da je igra fenomenalna... Nadmasila je i moja misljenja samim stilom borbe, grafici i slicnosti po filmu... Tko god je voljan uloziti 40 kn za tu igricu - moram priznati da nece napraviti losu stvar...
igrica je ZAKON!!!nemam ps2 ni xbox pa sam je prešo cijelu kod frenda!!!!yoda mi je super na bonus misiji!!!fore su super a i grafika nije loša!najteži je gospon dooku!!!macea i griviusa sam prešo iz prve a anakina i obija iz treće... obojicu!!!kad se borimo jedan protiv drugog super mi je ženska sa dva lightsaber!!!jedina stvar zbog koje mi je žao je to što nema fajta izmežu sidiusa i yode!!!
The Sith will finally rule!!!! I am the most powerful Sith ever..
III epizoda je fenomenalna. Samo je malo kratka. Jel tko uspio na playstationu na Jedi power battles zavrsiti igru sa Plo Koonom. Ja ne mogu pobijedit Darth Maula. Moja baka se bori bolje od Plo Koona
Fear is the path to the Dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to... suffering
imam teoriju o tome...jedinica je bila jako iščekivana jer je to bio sw film nakon 20 g. pa je ljudo to jako zanimalo kak je to uspjelo...trojka je završetak sage pa je ljude i to jako zanimalo...dvojka je u sridi i nema nešto važno za sagu osim vjenčanja...to ljude nije zanimalo...pa igrica nije napravljena!!!
The Sith will finally rule!!!! I am the most powerful Sith ever..
darth anakindvojka je u sridi i nema nešto važno za sagu osim vjenčanja
Nije to jedino važno u filmu. Početak CW, početak Anakinova puta prema Tamnoj strani, vjenčanje,... Kao što ni jedinica nije loš film zbog likova jer svi imaju svoje mjesto u sagi. A za teoriju moram reći da je dobro objašnjenje kao i svako.
darth anakinimam teoriju o tome...jedinica je bila jako iščekivana jer je to bio sw film nakon 20 g. pa je ljudo to jako zanimalo kak je to uspjelo...trojka je završetak sage pa je ljude i to jako zanimalo...dvojka je u sridi i nema nešto važno za sagu osim vjenčanja...to ljude nije zanimalo...pa igrica nije napravljena!!!
Jel si ti siguran da to nije razlog da ju nisu napravili?
Anakin Skylwalkerma daj lego sw su jadni! kad bi bilo nesto ko tpm ili rots!
pravit ću se kao da ovo nisam vidio
Ne trudi se. He doesn't know the power of the LEGO!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."