sub, 31. siječnja '04 u 16:17
@Wade, neće ti ni radit ko ni meni. Jer patch je isto za original stvoren.
Što se tiče Battlefronta, ništa nam ne garantira da će igra bit predobra, kao i da će bit sranje. Pošto sam imao priliku zaigrati BF1942 (no nažalost ne i SW mod), znam na kakvoj bazi je igra građena. Jednostavan multiplayer, no ultra zabavan. Pošto za SW Battlefront govore kako će biti isto to, onda to možemo i očekivati. Naravno, nema priče i Jedija, ali sjesti za X-Wing mora biti zabavno. No, ništa nemojmo predpostavljati, nego jednostavno pohvalimo ili popljujmo igru kada dođe.
enciklopedija
21 godina
2.807 poruka
-42 midiklorijana
ned, 1. veljače '04 u 11:12
Meni će- što se teme tiće- bit sigurno dobro, bilo orginalno ili ne jer BField nisam igro pa šta me briga!
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
ned, 1. veljače '04 u 12:44
pa briga mene,ja si moram skinuti taj patch,a što ako mi ne upali,to vam je ljudi moji velika šteta!!!!!
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
*Jabba's fart*
22 godina
609 poruka
39 midiklorijana
ned, 1. veljače '04 u 13:18
sarlacc izmjenio poruku 01.02.2004, 13:19
Bounty hunter
21 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
ned, 1. veljače '04 u 15:37
Fenomenalno! Sad sam se tek zapalio za ovu igru. Izgleda puno bolje u pokretu nego u statičnom obliku.
BTW lol @tvoja egzistencijalna filozofija
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
pon, 2. veljače '04 u 07:02
droid??????'dA IGRAM KAO DROID?Gdje su oni to otišli.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Bounty hunter
21 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
pon, 2. veljače '04 u 12:37
Gdje? U Star Wars univerzum.
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
pon, 2. veljače '04 u 13:59
hm,a neka, glavno da je to star wars..........ostalo je uglavnom u redu.
Bounty hunter
21 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
pon, 2. veljače '04 u 16:24
Svatko će igrat po svom ukusu. Ja ću osobno vjerojatno preferirat Stormtroopere (koje legende
), no baš sam interested u igru s droidom, pošto to nikad nisam iskusio.
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
uto, 3. veljače '04 u 07:31
stormtrooperi ne vide prst pred nosom,droidi su priznajem,bolji(nađi i uništi.)
Bounty hunter
21 godina
3.621 poruka
26 midiklorijana
uto, 3. veljače '04 u 12:31
Ak su droidi tak dobri, zaš su ih zamijenili konovima? Ajoj... Bubneš i ostaneš živ. I to po ne znam koji put...
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
uto, 3. veljače '04 u 13:25
da,šta mislite da li će još nešto u međuvremenu izaći?
enciklopedija
21 godina
2.807 poruka
-42 midiklorijana
uto, 3. veljače '04 u 13:36
Citiram: Napisao DARTH HIRIUM 03 veljače 2004
stormtrooperi ne vide prst pred nosom,droidi su priznajem,bolji(nađi i uništi.) |
To je potpuna istina! Stormtrooperi gađaju ko' da su sljepi(možda zbog crnih stakala na kacigama!).
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
uto, 3. veljače '04 u 14:57
to su dokazali u jedi knight-u.
enciklopedija
21 godina
2.807 poruka
-42 midiklorijana
sri, 4. veljače '04 u 02:20
Ah, kako je zabavno klati ih u Jedi Knightu!
Jawa
22 godina
1.872 poruka
8 midiklorijana
sri, 4. veljače '04 u 05:22
Citiram: Napisao MathewSkywalker 31 siječnja 2004
@Wade, neće ti ni radit ko ni meni. Jer patch je isto za original stvoren. |
uffffffffffffffffff; pogodi me ravno u srce..............jaoooooooooo
Wade-wox izmjenio poruku 04.02.2004, 05:24
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
sri, 4. veljače '04 u 07:30
ja ga još moram skinuti,pa ću vam reći da li mi radi,stormtrooperi su jednostavno prelagani protivnici.
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,36 s