Dakle, dolazi nam nova SW igra, potencijalni hit. Iz onoga što sam vidio, jako podsjeća na Uncharted serijal (PS3), samo u SW svijetu... Što je odlično! Iako sam huge fan lightsaber swingin' igara a la Force Unleashed i Jedi Knight serijal, brijem da će ovo biti zanimljivo osvježenje u SW igrama.. Ponajviše se nadam dobroj priči (nakon ogromnog razočaranja u TFU II), duljini (opet, razočaranje u TFU II) i igrivosti.. Po trailerima vidim da je grafika vrh vrhova, lucasartovci drže do estetike, tak je uvijek bilo..
Traileri:
Info (bug.hr):
LucasArts je najavio novu igru smještenu u svijet Star Warsa. Radi se o akcijskoj avanturi s pogledom iz trećeg lica nazvanoj Star Wars 1313. Na projektu radi čitav niz tvrtki George Lucasovog medijskog carstva, uključujući i Industrial Light & Magic, Skywalker Sound, Lucas Animation i, naravno, LucasArts.
Radnja Star Warsa 1313 se vrti oko kriminalnog podzemlja na planetu Coruscant. Potvrđeno da glavni junak definitivno neće moći korisiti Silu, već će se osloniti na vještine i oružja kojima se koriste obični smrtnici. Star Wars 1313 neće biti namijenjen mlađima od 18 godina. Sudeći po Paulu Meeganu iz Lucas Artsa, vrijeme je da zavirimo u mračni djelić svijeta Star Warsa za koji smo uvijek znali da postoji.
Kaže Wookiepedia da hoće. Izgleda zanimljivo, koliko vidim radnja je smještena u razdoblje između Ep III i IV, ali ima štih originalne trilogije. Me gusta.
Igra izgleda jako zanimljivo, ko i sve sa Bobom , šteta što su je otkazali, nadam se da pravi razlog nije novi kanon, a ovo je ipak EU, barem se možemo nadati Battlefrontu 3.