sub, 5. ožujka '05 u 16:20
Mission accomplished...
Impresije:
- jako dobra radnja - well done tko god pisao scenarij, jedva čekam film jer je ovo u pravom smislu nabrijavanje
- izgled squada, animacije i povremene (smješne) izjave/gesture pojedinih likova u squadu su izvanredne i daju svježinu u naizgled suhoparnim situacijama
- razvijanje teamworka je u igri najvažnija stvar i cijela igra ovisi o tome kako vodite svoju elitnu postrojbu
- objašnjavaju se neke sitne stvari o tome zašto su njih četvero tako različiti iako su klonovi (što smo se i nadali)
- dobar prolog i još bolji epilog
- akcija akcija i samo akcija!!!
a sad ne tako dobre impresije:
- igra je jako kratka, jučer instalirana, danas završena. Manje od 10h akcije
- par iritantnih bugova da čovjek poludi kad ne zna što dalje (vjerojatno će biti ispravljeno u patchu)
- ružan i neinventivan meni od igre... ne znam zašto sve nove Star Wars igre imaju ružno sučelje?
Sve u svemu, iako me demo nije oduševio, igra je zaslužila dobru ocjenu i to većim dijelom što dočarava situaciju između epizode II i III. Naime Delta Force (jedinica koju vodite u igri) je imala velik učinak na zbivanja u Clone Warsima i neizravno ili izravno je utjecala na razvoj radnje i kasnija zbivanja koja ćemo vidjeti u filmu... Poput igre Enter the Matrix koja je izašla prije Matrix Reloaded i upoznavala igrača sa zbivanjima između prvog i drugog dijela.
Ajd evo joj 7,5/10