pet, 6. svibnja '05 u 14:23
e raja da vama kažem: outcast sam prešao na masteru 7-8 puta. academy negdje 5-6 puta. NIKADA NISAM NI JEDNOM IGRAO MULTIPLAYER!!!!!!!!! vježbam i treniram svaki dan a sdpecijalnost su mi kate i šutačine u zraku.... ja sam iz broda. a imam neopisivu želju igrat multiplayer......
nego imam zamolbu za admina: neka se otvori forum za prijedloge nadogradnje igara: evo ja ću početi;
1da se konstruira lightsaber po svojoj volji od više dijelova (smislenih u cjelinu koji su harmonično sklapaju i daju lijep i zakon izgled. drugo zvuka lightsabera-jeste li primjetili zvuk lightsabera u ROTJ I PHANTOM M.? neka se zvuk mijenja od prostora interijera do (neka bude ko u rotj) a vani neka bude zvuk iz phantom. 3.neka se obavezno daju jedi robovi jer......ma i sami znate......
4. više stilova- i za svaki recimo stil neka se drugačije pali i gasi sablja (recimo darth maul stil za staff-plako izlaženje oštrice ili skywalkerov stil kako on dok pali sablju diže oštricu gore (ep. 5) 6. neka se ravnomjerno izbalansiraju dual saber saber staff i saber regular. recimo u academyu je naviše dan a predost staffu- zbog atraktivnosti, dualke zbog ljepšeg zamaha i brzine ( nažalost one su najlošije izvedene, neprecizne su jako ali moj je to omiljeni stil) ali ako želite biti killer vjerujte mi na riječ i probajte regular je bog -bio i ostao. upišite u konzolu setForceAll 1139 i prebirite po stilovima:-)! 7. ultimativna realnost na master levelu-ako ste primjetili dan nakon nekog fajta možete biti jako crveni- odnosno opekotine! to me ubija u pojam jer nitko ne može izbjeć destrukciju sabera, nikakav force ne pomaže osim ako ste duh kao obi wan. svaki zamah koji god stil bio treba odmah neprijatelja prikovati na pod- bio brzi ili teški. ondakada zamahujemo saberom od neprijatelja želimo napraviti dobro pečen odrezak na komade a ne da tijelo ostane čitavo i crveno, a da se otkine samo ruka! iako ova opcija je bila mogu ća u outcastu -upišiteu konzolu g_saberRealisticCombat 1 i gledajte fašiniranje.......:-) 8.neka blurovi saber budu bolji! očajni su u filmovima u academyu (zadnje bacanje saber je očajno, nema plavog traga nema haze-a, a tragovi neka budu kao u filmovima a ne samo kao štapovi.nekabudu tragovi kako u kotoru i filmovima! iako u igri ima hazeova neka budu više očiti, znate radi boljeg filinga 9.više izbora boja recimo tirkizna plava. za primjer kada imate zeleni blade a imate ona plava polja na taspiru 3 koja morate proći -samostavite saber i da vidite koja fora boja....... 10. bolja priča! ovo je previše jednostavno dosada u knightovima(pogledajte priču kotora samo 1 i 2 fantastično napeto kao i samo filmovi)
toliko od mene za ovaj puta
nadam se da će admin usvojiti ovaj prijedlog a kasnije kad se još skupi ideja da se onda pošalje ravenu sheme i ideje
hvala.
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.