ned, 13. lipnja '04 u 08:45
Nije vodjenje Simma samo u izmisljanju price, lol. napravio sam stranicu. Nabavili forum. Potrosio hrpu DSL prometa da nadjem neke gluposti za forum. Napisao akademiju od nule. Stavio nove smajlije i avatare na forum.(znam da je glupost to ziva, ali sam potrosio HRPU DSL prometa, i na**** od straog opako, lol.
Napravio sam 2 yahoo grupe... Crko sam dok sam napravio gumbice za forum koji su nakraju ispali zbrda-zdola. Uglavnom,sad imam puno vise postovanja prema Mattu... Nije ovo uopce tolko lako koliko mi se cinilo ispocetka. Uf. Ali nije ni tolko jako tesko:p
Vrijeme cemo mijenjat 100 %. To vam mogu jamcit... Ici cemo barem 125 godina u buducnost. Ne kuzim zasto me sada svi napadate zbog toga sto smo napravili jos jedan simm. Nije nam namjera iskopirati EA, te nam nikad ni nije bila. Daj pogledajte malo... Jedna Amerika ima na tisuce SW simmova sigurno, i svi "zive u miru". A mnogi mi najavljuju nekakav "rat" sa EA... Ma dajte.
A ovo, na EA je uvijek bilo mjesta, samo nije bilo za Force Usere. Jaaako malo ljudi zeli biti nesto sto nije force user.