Danas dobivam igru,prešao sam demo izgleda dosta dobro ali je ona Sila kojom mičeš legiče s puta i slažeš neke kutije je stvarno retardirana.Dobro je što možeš igrati sa puno likova.
Ja na drugom levelu u epizodi I ne mogu s Jar Jarom skočiti na ono visoko mijesto. Trebao bi mi pomoći lift ali je predaleko od tog mjesta. Na sredini prostorije je neuništiv izduženi spomenik u plićaku.
Darth MarkaNJa na drugom levelu u epizodi I ne mogu s Jar Jarom skočiti na ono visoko mijesto. Trebao bi mi pomoći lift ali je predaleko od tog mjesta. Na sredini prostorije je neuništiv izduženi spomenik u plićaku.
Na tom levelu uzmi Anakina(malog)i provuci se kroz otvor koji ti se nalazi iza cviječa sa one strane sa koje nemožeš skočiti.
P.S.Igra je zakon premda je kratka,jer netko zna kako otvoriti vrata4
Zanima me dali i vaša verzja igre ima bug da kad god koristim silu na predmet koji izbacuje novac,taj novac meni u 50% slučajeva propadne u pod i nemogu donjega.
Probala sam samo demo, ali svejedno me igra zainteresirala: zabavno je što moraš malo mozgati za napraviti neke stvari i treba upotrebiti razne likove. Ne sviđa mi se jedino što je kamera statična i kretanje likova treba tome prilagoditi, ali nakon nekog vremena se uhodaš. Inače, vrlo simpatično
Presao sam igru na 100%.Skupio sam sve male letjelice,otključao sve extrase,likove i otvorio level sa Darth Vaderom.I zanima me jedna stvar nakon levela sa Darth Vaderom piše "To be continued".Dali to znači da če doči drugi dio ili šta?????