Darth XaronTeško pitanje. Jedinica je bolja po priči i feelingu ali duja ima više mogućnosti i slično. Možda bi za dlaku dao prednost jedinici.
Slažem se. Totalno isto mišljenje imam. Ali isto tako bih i dvojci dao za dlaku zbog mogućnosti, ali priča je mnogo bolja, te bolje povezana i interpretirana u jedinici.
Darth XaronTeško pitanje. Jedinica je bolja po priči i feelingu ali duja ima više mogućnosti i slično. Možda bi za dlaku dao prednost jedinici.
Slažem se. Totalno isto mišljenje imam. Ali isto tako bih i dvojci dao za dlaku zbog mogućnosti, ali priča je mnogo bolja, te bolje povezana i interpretirana u jedinici.
ma daj ovo postaje glupo.nemoram ni pisat postove kad ovaj napiše što ja mislim.(šala)meni su oba dvije super,stvarno teška odluka.jedino ako si u kotoru 3 neki lik koji opet niš nezna i otkriva svoju prošlost sve pada u vodu
Igrao sam najprije dvojku, pa jedinicu (najgore od svega sto sam si uspio pokvarit dozivljaj igranja jer sam morao pogledat radnju jedinice )
Jedinica ima bolju pricu i likove i fighta (Star Forge rules); dvojka mi je bolja zbog AI likova (ne dogadja se da clanovi teama cijelo vrijeme bacaju knight valour, to me izludilo), i veceg broja FP; te da nije max. level 20 (cista debilana)..