pet, 15. rujna '06 u 21:23
dobro, ne gledam JA kao dio te cijele JK priče( priča je u biti o Kyleu Katarnu, a ne o Jadenu Karru ili tako nešto). Ne možeš reć da je sranje priča u JK jer se u ono vrijeme ne bi prodala u toliko i toliko primjeraka( u prvom dijelu kradeš planove Zvijezde Smrti, u drugom spašavaš svemir od Jareca i njegove ekipe Dark Jedija, u trećem spašavaš svemir od Dessana i njegove ekipe, u četvrtom JA spašavaš svemir od Sljedbenika Marke Ragnosa->igra mi se toliko nije svidjela radi nekih drugih stvari[toliko najavljivana razina mogućnosti ponovnog prolaženja drugim putem se svodi na drukčiji odabir planeta, i kao što je rekao Darth Phoenix u dva dana od Initiatea postaneš Master, iako je i priča dobra ali ne u rangu prethodnika).
O kotorima se nema više što reći[yeah right, ajmo jo malo pohvala na ove igre;D], prvi je donio onaj dašak osvježenja u SW igre( preokret od niza lošijih igara nakon zlatnih godina LA, koji je započeo JK:JO je nastavio Kotor i još da produbio), priča ludilo i točka. Dvojka je dočekana sa iščekivanjem da će ako ne nadići priču( i uostalom većinu segmenata jedinice), onda bar biti tu negdje sa jedinicom, ali to se nažalost nije dogodilo, što radi kratkog roka za izdavanje igre, što radi novog studia koji je igru napravio. Tako smo dobili igru sa lošijom( ne možemo reć baš lošijom, evo nedorađenom igrom i pričom što je prava šteta jer je imala toliko potencijala).
@master_cob: ne znam tko je na ovom forumu rekao da ne postoji loša sw igra, ali eto ponavljan njegove riječi.
u biti kad promotrim ponovo ovu temu i anketu, ne vidim kako se može to uspoređivati jer u JK serijalu postoje i knjige( koje su odlične, zamislite kakve bi bile da ih je Zahn napisao...), a oba su serijala odlični preddstavnici sw univerzuma.