pon, 22. studenog '04 u 23:15
Darth_Maul-The LordNe znam baš da li je to quest,ali ja sam igrao iza leđa i onog vođe Sith Akademije i one ženske što se tiče njihovih međusobnih trovanje-weakanje odnosa(he,he,he,pokvareni Sith Lord ja sam) i tako sam dobio ključ od sobe dotičnog vođe i tamo našao Sith masku.A sithmaska koju sam tamo našao je vrlo,vrlo opasna za Jedije
Sith maska je odlična, ali treba imati feat: Armor Heavy, a ja to zaboravila staviti i onda ništa od maske
A ove kombinacije s Yuturom i Utharom su dobre, prvo nekoliko kombinacija u samoj Akademiji dok se priklanjaš jednom ili drugom, a onda još nekoliko kombinacija dok si u grobnici.
Da li ste primjetili da postoji nekoliko stvari koje se mogu staviti na sebe ili na lightsaber i daju regeneration? Postoje dva kristala koji daju regeneration +2 i +3, i Revanova odjeća daje +1. Vrlo lijepo za vidjeti: trčiš okolo i lagano se ozdravljaš
A vam se sviđa Revanova odjeća? Pogotovo u međufilmovima dobro izgleda, gornji dio kao neki oklop brončanog sjaja. Krasna odjeća za maskenbal