sub, 18. lipnja '05 u 11:11
Joj, star wars KOTOR, najbolja Star Wars igra koju sam imao prilike zaigrati... Odlična priča, likovi... Just perfect. Bila bi prava šteta da ne izađe nastavak, ali sami kraj KOTOR-a 2 jasno naglašuje kako nije sve gotovo, čak bih se usudio reći da najavljuje nastavak. Bilo bi lijepo da se grafički igra malo poboljša, ali ne nužno jer mene je ova igra ponajprije osvojila svojom fenomenalnom pričom. Igra obavezno mora biti potpuno bombastiča u smislu priče. Očekujemo odlične likove, Revana i Exile-a, više svjetova (samim time i dužu igru) i štih prijašnja dva nastavka i to je to, bez previše novih inovacija kako ne bi došlo do, da oprostite, većih sranja.
Mislim da će grafika biti znatnije unaprijeđena. Zbog čega pitate se? Pa ako izlazi na godinu, to znači da prvo izlazi na X-boxu, a ako izlazi na godinu, a nije najavljeno za X-box, vjerojatno dolazi na X-box 360 koji bi trebao uskoro u prodaju, a ako ste vidjeli konfiguraciju za u bebicu, Bioware i Obsidean nam onda nešto opako spremaju...
May the force be with us!