pet, 20. siječnja '06 u 12:48
Samo me nemojte krivo shvatiti, i ja sam isto protiv real-time borbi. To da će kotor3 objediniti priče iz prethodna dva nastavka i da će biti kraj jedne epske priče to je već poznato, ali čuo sam neka nagađanja da će se napraviti još barem jedna trilogija na shemu kotora koja bi mogla biti smještena u neko drugo razdoblje u sw povijesti. Mljac!
Evo i par kotor3 glasina i linkova.
Jedna zanimljiva
slika skenirana iz nekog časopisa.
Zanimljiv članak o obsidianovim poslovima
Citat sa knights.com-a:
So, you read the bit below about Obsidian Entertainment doing a pure action-combat KotOR 3? Laughed about how crazy that ideas sounds? Alright, then you might be prepared to read this
It seems that Obsidian is hiring a Audio Programmer for an unannounced game. Not too exciting in itself.
It gets more interesting once you look at the details:
Audio Programmer - PS3, XBOX 360, PC
Unannounced - 3rd Person, ACTION, RPG
So, a few days after IGN (who are despite some occasional wacky predictions still a great source for gaming news) proclaims a Xbox360 action-based KotOR 3, we find that Obsidian (the most likely candidate for KotOR 3 since BioWare is busy with its own IPs) is working on an action rpg for the 360, PC (a sure bet for any future KotORs) and the PS3 (with the PS3 having a HDD this time around, a port seems likely).
Zanimljivo je da Empire at war izlazi uskoro i nakon što izađe Lucas Arts neće imati službeno niti jednu igru u izradi. Neznam čemu tolika misterija i zašto čekaju sa objavom imena za njihove sljedeće projekte.