Citiram: Napisao s.cherry 11 svibnja 2004
Citiram: Napisao Wade-wox 09 travnja 2004
ma zak***c ti patch..........nekima radi a nekima ne!!!!!!
ja sam uvjeren da imam neku beta verziju igre i da me zato prca!!!! |
Ja isto mislim, jer kad sam naručivala od pirata, imao je dvije verzije, običnu i "final". Naravno, uzela sam final i MP radi uredno, s instaliranim patchem.[/QUOT
stvarno nema sreće.ali šta ćeš.......odi malo surfaj po netu,možda nešto i nađeš,ili si nabavi novu verziju,ne znam šta da ti kažem. |
Jawa
20 godina
915 poruka
4 midiklorijana
uto, 11. svibnja '04 u 10:11
meni radi!sorry
Jawa
20 godina
832 poruka
0 midiklorijana
uto, 11. svibnja '04 u 10:20
Igrati ćemo mi i Outcast već, ali će se svi koji su igrali Academy MP složiti da je Outcast MP dosta loš prema svom nasljedniku.
Every single Jedi is now an enemy of the Republic
Jedi Initiate
20 godina
1.919 poruka
140 midiklorijana
sri, 12. svibnja '04 u 05:04
JK" ima bolji mp od JA a patch rjesava sve na jednom forumu svi su imali frku i sad je niko vise nema
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 07:52
normalno.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Jawa
20 godina
915 poruka
4 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 11:57
ali mp je na jk joa uvijek puno bolji
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 12:44
ja sam promijenio mišljenje,bolji je academy.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Jawa
20 godina
832 poruka
0 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 13:42
Još se dvoumite? Academy MP je Bog i batina.
Every single Jedi is now an enemy of the Republic
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
čet, 13. svibnja '04 u 13:44
ja se slažem sa Radom.
Novi član
20 godina
4 poruka
0 midiklorijana
ned, 16. svibnja '04 u 03:10
Meni je isto MP u academiyu puno bolji nego u Outcastu
unknown
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
ned, 16. svibnja '04 u 04:37
ako hoćeš s nama igrati onda nam se javi na jedi knight meetingse.
Jawa
20 godina
915 poruka
4 midiklorijana
pet, 28. svibnja '04 u 14:07
jo vlada
Jedi Knight
20 godina
4.664 poruka
98 midiklorijana
pet, 28. svibnja '04 u 14:08
nije nego ja.
Jawa
20 godina
915 poruka
4 midiklorijana
pet, 28. svibnja '04 u 14:10
umisljeni gnjavtor
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,45 s
|