ned, 17. prosinca '06 u 14:33
Možda dođe, ali sam čuo da sigurno ne prije 2012. (nažalost)
Slažem se u svemu s Lukom, ali u vezi Darth deatha moram reći da mi ne ide smišljanje imena, jer što go probam, zvuči glupo. Recimo, planiram da se neka žena (Vaderov učenik) zove Darth Sith (blesavo, jel da)
Uglavnom, Desannova priča počinje da je živio na Yavinu od Outcasta, punih 7 godina i da bježi, Kyle počinje bijegom iz Dark Lordove baze (Na Corustantu, svima pred očima, gdje nitko ne bi tražio), Dark Lordova obranom baze od nekoliko Jedija koji su ju našli, a Death počinje kao X-wing pilot, počinje Jedi trening (nisam još odlučio hoće mu master bit Kyle ili Jaden), Na jednoj misiji sreće Darth Sith, svoju prijateljicu iz dana kad ih je Vader učio, a koja mu je kasnije, nekoliko godina bila cura, ali se pridružila Dark Lordu. Nakon borbe ju uspijeva vratiti na light side, ali tada Dark Lord dolazi i ubija ju, nakon čega Death jedva uspijeva pobjeći. Nakon toga postaje grey Jedi i misli samo na osvetu. Namjeravam ubaciti likove poput Sola, Leie i Boba Fetta.
U vezi varijante pod b, Rosh počinje kao Jedi, biva zarobljen, postaje stormtrooper, kasnije dark Jedi, onda dolazi borba s Jadenom na Vjunu, dalje nisam osmislio ništa.
Onaj tko vidi ovaj tekst je ružniji i gluplji od onog koji ga je napisao (mene)
darth turčin izmjenio poruku 17.12.2006, 14:34