druga trećina igre, i zanimljivije je ak igrate ko BAD jaden.... U kill a lot Force users....
Pa bas nije druga trecina.
SPOILER
Pa koliko se ja sjecam moras proci sva tri seta misija. Tek onda kada odes u jednu misiju imas priliku ubiti Rosha ili ga postedjeti. Nakon toga je zavrsni nivo. Kada dodjes na Korriban. Zar ne?
I moram reci da kad sam ja igrao, nikad nisam htio ici na onu dodatnu misiju, samo sam cekao da predjem igru. Radnja mi je blentavo rijesena, mogli su malo bolje...al sta ces
I moram reci da kad sam ja igrao, nikad nisam htio ici na onu dodatnu misiju
propustio si gubljenje živaca u misiji sa Boba Fett-om
ma daj, bilo je lagano i zabavno... baš fora.. al je jadnik pokupio gedne porezotine kad bi svaki put se približio...ka se malčo spusti pullam ga, zaletim se u njega i cvak cvak ka da škarama papir režem...
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
I moram reci da kad sam ja igrao, nikad nisam htio ici na onu dodatnu misiju
propustio si gubljenje živaca u misiji sa Boba Fett-om
ma daj, bilo je lagano i zabavno... baš fora.. al je jadnik pokupio gedne porezotine kad bi svaki put se približio...ka se malčo spusti pullam ga, zaletim se u njega i cvak cvak ka da škarama papir režem...
ali je gadan kad ti uleti u prostoriju ili kad lansira prateće rakete na koje moraš trošiti force push
"Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind, in the head."