sri, 16. ožujka '05 u 10:44
ah ljudi moji ako je tako onda bi volio da se prijavite kao i mi ostali,vrlo simple postupak(check stranicu 37)
ali sada to više nije važno ionako za početak igramo ffa da malo uđemo u ritam,server će biti dostupan ili sutra ili danas,nije lagano ga naći znate
zasada članovi
DARTH HIRIUM
Darth Radanus
Luk@ Skywalker
CrashStar
Obi-Wan Junior
KillerPlug
Nemessis(happy?)
Xis Latos
evo i to nas čini osmero.!!!!!!!!!
jeeeeeeeee,im so happy
e sada samo stay tuned za server.
Igrati će se u petak,ali nam to ne treba biti naš stalni termin zato jer nekima neće pasati.Osim toga,mislim da ćemo igrati u devet(škola,posao,druge obveze)itd.
ako se baš ne možete pojaviti ok,ali nemojte uvijek govoriti da ćete doći pa da onda nećete.Kosa mi se na glavi od toga diže!!!!!
i pokušajte da nas barem dođe 5.radimo varijacije tek kad se ufuramo.ako netko ima pitanja nek pita.
important!!!!!!!!
server na kojemu se nalazimo je
to jest njegov ip
24.157.146.250:21000
e ako nas slućajno izbaci ili se nešto dogodi molim vas da odete na rezervni
213.208.119.233:28090
zapamtite ovo nisu stalni serveri,ali ako se pokazu dobrima onda će ostati za stalno(nadam se da svi znate kako ih ubaciti u favoritese,ako netko ne zna sada je vrijeme da se pita!!!)
nadam se da ćete svi doći
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!