jesi li sigurna da ti je to prava e-mail adresa, hoću poslati e-mail ali te microsoft ne prepoznaje.
ali ću ti napisati preko foruma: Petra Zoranića 29 Tenja, 31207
ukoliko imaš pitanja javi preko foruma
yoda masterjesi li sigurna da ti je to prava e-mail adresa, hoću poslati e-mail ali te microsoft ne prepoznaje.
Ovo je prava adresa, samo umjesto (at) treba staviti @.
Ali, na ovom forumu postoje i privatne poruke. Ispod svakog posta imaš nešto i na kraju piše "poruke". Ako nekom hoćeš poslati poruku, klikneš "poruke" na njegovom postu. Svoje poruke čitaš tako da klikneš "poruke" na zaglavlju stranice foruma.
ko yoda je... ti ne vidim ti mail evo šalji na moj mail da se nađemo oko moda.............
zrink0@yahoo.com
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.
napisao sam već Petra Zoranića 29 Tenja, 31207
samo nemoj e-mailom ukoliko možeš birati ja trenutno nemam svoju e-maill adresu a brat ima ali će se naljutiti ako vidi e-mail za mene
Skinuo sam danas igra je genijalna ali,kada želim igrati multiplayer kaže.npc extensions are too large.
Jeli itko to vidio ako je kako je riješio problem???
Please help!!!!!!!!!!!!
Luk@ nemoraš ti prelaziti na dark side da bi igrao.
Samo ubaci file escape u base,a onaj drugi(MS DOS)u game data i pokreni taj MS-Dos file i moći češ igrati igru od prve misije Yavina4.Nemoraš imati nikakve save filove.
P.S.Riješen je problem sa multiplayerom morate downlodati patch.Link je dao Crash star u temi Star wars jedi academy errori.
daj reci kako ući u tu šugavu igricu i još gore je to što mi je najvjerojatnije crko CD-rom( il već kako se piše ), vjerojatno zbog CD-a prčko ja s njim i najedanput ne učitava niti jedan CD
AAAAAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGHHHHHHHH!!!!! ČUPAM SI KOSU!!!!!