sri, 15. rujna '04 u 16:40
zavisi s kakvim sam brodom i kakvo ima naoružanje.A ko brod ima mogučnosti za Ion disraptor onda je mila majka, taj čas mu štit ode u pm.Kad napadneš neki brod i kad ti je na puškometu ( hahahahha) prilagodi si brzinu njegovoj il je možda čak i malo smanji.Naravno i rakete su ti bitne ak ih imaš.Isto tak i laseri, sa slabima si nahebo.Prije neg ga napadneš pogledaj kakva mu je statistika i kaj ima od naoružanja.Također pazi kako ciljaš uzmi u obzir da se i on kreće i bježi sa nišana.Ako imaš turete obavezno ih stavi na Prottect ship, attack my target ili attack all enemys.Ja stavim na protect ship.To ti je kod manjih brodova.
Ako pak imaš neki battle ship onda si na konju.Staviš mu koliko treba štitova od najajčih i najača naoružanaj,Svim turetima osim onog naprije staviš jednu od onih stavki, a prvom attack my target.Onda on sam puca, a ak hočeš ti pucat,staviš mu nek prati brod, a ti se prebaci na turet.
Dobri laseri su ti gama ( može i alfa i bet isto) high energy plasma thrower,Photon pulse cannon ( svi, idu jedino na battle ship ), Ion disraptor ( samo za skidanje štita i za uništavanje raketa ) I shockway generator ( svi, oštečuju više brodova odjednom). U početku dok si nejak bolje ti je izbjegavat bitke dok ne skrpaš neku lovu.Najisplativije ti je kupovat energy cels i prodavat ih ( kupiš za 6-7 cr i prodaš za 20-22 cr).
Kad sliječeš u stanicu najlakše ti je da ju selektiraš tj. označiš kao target ( možeš bit i u nekom drugom sistemu), odeš na command,odabereš navigation i dock at my target.Brod ti sam sleti.I vozi do nje.
U stanici možeš malo s brodom prolunjati i nači ponekad kontejnere sa raznom robom.
Od stanica prvo kupi solar power plant,najisplativija je i jeftina.Cijene ti variraju od rase do rase.Najbolje ti ju je stavit u sektor Kingdom End.
Ja sa kapitalnim brodom znam uletit u borbu sa dosta protivnika, nešto ja potučem a nešto tureti.
To ti je ukratko.