"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
btw, kad je tolka strka oko te Jenny, koja je btw jeeeeebeeeeno dobra... zasto pise ovak
Boja kose: Plava na slici plava kosa
a onda dole
...Masna crna kosa do ramena u...
NJANJ! Demit!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Ja sam ti reko' za to cim je sajt apdejtan, reko' si da ces popravit. Fora je u tome sta je prije svugjr pisalo crna kosa pa sam onda naiso na super sliku pa sam mjenjo, a ovo mi promaknulo...
Episode 3 - Deception at Gerodyn
Uskoro na Gamor stize sadisticki imperijalni officer Jebbidiah Paine koji Emperoru otkriva svoj plan za unistenje Dark Jedija i Jedija. Dark Jediji zapocinju gradnju hrama a Draco i Nyrat su postali Dark Jediji.
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
ah,vidim da je Republika pretrpila gubitak Admirala Tanissa.Ko će sada zapovijedati?
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
DARTH HIRIUMah,vidim da je Republika pretrpila gubitak Admirala Tanissa.Ko će sada zapovijedati?
Ja. Lik Tannisa ostaje do daljnjega...