@Pegasus: to ti je samo njihova politička propaganda, ne obaziri se na to nego idi tamo gdje misliš da pripadaš (pa makar to bili i Dark Jediji)
tako da ima 33% mogućnosti za svakoga od nas...
Miserable mortal! You have found me, and thwarted my plans! Now at last, you must die! By the powers of Angra Manyu, I invoke upon evil spirits and creatures of the shadow! Finish him!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Nemoj vjerovati Jedijima vidis da haluciniraju o bazenima, restoranima, free pizzama...
Kao Sithovi su oličje iskrenosti?! Prijevare, manipulacije, širenje laži, those are the ways of the Sith. Da ne spominjem da Min'Gorad ima jako lošu narav(Grip-a te s vremena na vrijeme, letenje(ne svojevoljno) po sobi, itd., itd....) I zbog čega? Samo zato što mu nisi poslužio čačkalicu nakon ručka.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Kao Sithovi su oličje iskrenosti?! Prijevare, manipulacije, širenje laži, those are the ways of the Sith. Da ne spominjem da Min'Gorad ima jako lošu narav(Grip-a te s vremena na vrijeme, letenje(ne svojevoljno) po sobi, itd., itd....) I zbog čega? Samo zato što mu nisi poslužio čačkalicu nakon ručka.
My dear general Brion imate posve krive obavjesti. Naime Min'Gorad je jedna divna osoba i veliki voda i da sam ja na vasem mjestu bih dao pogubiti vase intelligence officire jer su ocito u krivu. A ono ostalo je cista propaganda koju sire jediji.
Emperor Sith Min'Gorad Vemarr
Sith Order
http://www.moscroatia.com/endor/ - Hrvatski SW PBeM
Anada, kada bi mogao povesti Dolvelega na neku 'pravu' misijicu, neda mi se visit na Akademiji, bar ne dok nije moja
hej! kakvi su to dijabolični planovi?!?!! Uostalom, ako je Luke Skywalker sastavljao svoj saber 3 mjeseca, onda imamo i pametnijeg posla. Ja se protivim odlasku na nekakvu misiju, barem dok ne sastavim svoj saber
Miserable mortal! You have found me, and thwarted my plans! Now at last, you must die! By the powers of Angra Manyu, I invoke upon evil spirits and creatures of the shadow! Finish him!
Citiram: Napisao Dolveleg_Starseeker 29 lipnja 2004
Citiram: Napisao Mace Wampou 29 lipnja 2004
Anada, kada bi mogao povesti Dolvelega na neku 'pravu' misijicu, neda mi se visit na Akademiji, bar ne dok nije moja
hej! kakvi su to dijabolični planovi?!?!! Uostalom, ako je Luke Skywalker sastavljao svoj saber 3 mjeseca, onda imamo i pametnijeg posla. Ja se protivim odlasku na nekakvu misiju, barem dok ne sastavim svoj saber
Tako je Mace, nemoj tu sad bit all high and mighty i držati izradu sabera, nešto sto je sveto, tako dosadnim. Ccc. Uostalom, uskoro ce TA pa necete na misijicu, stoga, drž'te se svog posla i izrađujte sabere!
ne mislim ovaj tren, za tjedan dana recimo (jesam glup, onda pocinje TA), ali pretpostavljam da mi necemo raditi ls 3 mjeseca jer cemo u tome slucaju biti poklani od strane Sithova (toliko cemo se skoncentrirati na sabere da necemo ni osjetiti njihovu prisutnost 8 merara od nas)
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
My dear general Brion imate posve krive obavjesti. Naime Min'Gorad je jedna divna osoba i veliki voda i da sam ja na vasem mjestu bih dao pogubiti vase intelligence officire jer su ocito u krivu....
Min'Gorad divna osoba?! Dear god man, pa ubio si Pellaeona pred milijardama ljudi/aliena! A što se tiće mog Intell osoblja... NE VRIJEĐAJ MI BOTHANCE! Tvoji obavještajci nisu ni do koljena Bothanskoj Obavještajnoj Službi!
Citiram: Napisao Blue-Dragon 29 lipnja 2004
...A ono ostalo je cista propaganda koju sire jediji.
Dijela govore više od riječi. Palpatine je izmanipulirao, ubio, prevario, Grip-ao, stresao strujom, bacio kroz airlock toliko ljudi da to nije normalno. Stoga da je to sve propaganda Jedija ne stoji. To je OPĆE znanje!