čet, 1. rujna '05 u 18:42
Vidim da baš i ne marite za BF2. Evo malo novog infa:
Leveli:
-Jabba's Palace
-Battle over Coruscant
-Battle over Endor
-Battle at the Death Star
-Battle in the Jedi Temple
-Poliss Massa (Di su se Luke i Lea rodili)
-Degobah
-Battle over Tattoine
-Battle on the Tantitive IV (Leia's Blockade Runner)
-Utapau
-Mustafar
-Mygeeto
-Felucia
-Sve mape iz originalnog Battlefronta, samo što su malo dorađene
Osim originalnih klasa vojnika nadodane su commander klasa i tehnišn klasa. U svemirskim bitkama se može igrati samo sa pilotima. Svaki level će imati svojeg specijalnog dodatnog lika.
Zasad potvrđeni specijalni likovi jesu:
-Luke
-Leia
-Han
-Chewie
-Vader
-Palpatine
-Boba Fett
-Yoda
-Obi Wan
-Mace Windu
-Ki Adi Mundi
-Aayla Secura (aaaaa)
-Anakin
-Grievous
-Darth Maul
-Dooku
-Jango Fett
Svaki od specijalnih likova ima i svoje specijalno oružje ili ako je riječ o jedijima onda specijalni force power. Npr. Yoda ima force pull i push, GG ima 4 mača, Vader ima Saber trow i force choke. Čini mi se, ali nisam siguran, da će Palpy i Dooku imati force lightning.
Moći će se također letjeti u lovcu od GG-a. Klonovi će se pojaviti u obje varijante, odnosno ep2 i ep3 varijantama. Sva ep3 vozila će se pojaviti.
Čini mi se da za koji dan izlazi PS demo, još kad bi se ovi iz LA-a sjetili da postoje i ljudi sa PC-om onda bi to bilo savršeno!
Još jedna dobra vijest za nas koji igramo na PC-u. Igra ima isti engine kao i jedinica tako da ako je išla jedinica će najvjerojatnije ići i duja.
I još jedna mala stvarčica. Ako jedinicu pokušate igrati na netu nemojte se čuditi ako vas netko ubije iz vedra neba. Naime u igri postoji jedan bug koji na pojedinim mapama dozvoljava tvz. "Wall Hack". Radi se o prolasku kroz zid na određenim mjestima pa onda na taj način možete iz božje perspektive promatrati cjelu mapu. Ja sam pokušavao i nakon 10 minuta uspio na Jabbinoj mapi koja je btw. došla sa 1.11 updateom za igru. Evo i da vidite o čemu se radi.