JaspelBi mogo i ja doc na red za stripove? Posto vidim da bas nemate volju volontirat, platio bi 50-tak kn za dvd na kojem se nalazi barem 30 stripova.
niko neće da napravi make me happy akciju
ja sam out, od sw stripova imam samo rots strip xD omg...
šta je bilo s onom akcijom o slanju? na početku topica?
Ja ti imam neke kolekcije,ako te još interesira,miješano pdf. i cbr. siguran sam za: Union, Thrawn trilogiju, Chrimson Empire mislim sva tri, moram provjerit točno.
Nova SW strip serija od Marvela i preview za istu Kanan: The last padawan, radnja će biti o Kananu Jarrusu iz animirane serije Rebels i njegovoj pozadini.
Upravo sam dovrsio Andersonov Redemption i sve sto kronoloski ide prije njega i ostavili su mi gorak okus. Da li se isplati citati Macanov Jedi vs Sith ili bolje preskocit i ic dalje na Knights of the old republic?
edit: Macanovo pisanje i "dijalozi" potakli su me da i sam jednog dana napisem SW roman. Koliko tesko moze biti?
UlicQelDromaDa li se isplati citati Macanov Jedi vs Sith ili bolje preskocit i ic dalje na Knights of the old republic?
Ne isplati se. Darth Bane trilogija će ti mnogo bolje opisati iste događaje i bolje razviti iste likove. Meni deluje kao da su u Jedi vs Sith nabacali sve šta su stigli bez nekog naročitog smisla, a i art je loš. Dakle, čitaj Banea.