Najsmješnija: League of spies - OBAVEZNO PROČITATI! -nasmijao sam se do suza
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Ja isto još nisam toliko knjiga pročitao da bih mogao mjerodavno govoriti o tome, ali do sada, najbolja mi je Shadows of the Empire.
Trenutno sam pri kraju X-Wing: Rogue Squadrona. Zakon mi je bilo kad je onaj Twi'lečki bivši odvjetnik Newara Ven sudio Gavinu Darklighteru kao najlošijem pilotu. A onda je Corran uskočio kao i uvijek... neću dalje spoilat.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Eh kvragu, sad sam svega prisjetio, smijem se ko blesav, a to mi trenutačno baš ne treba.
Enivej imaš ga za download na onoj ruskoj stranici. Bojim se da mi je disk na 486-ici zapisao zadnji bit. May the nule i jednice be with him.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
BTW Baš sam pročitao Rogue Squadron do kraja. Dobra je knjiga, no nekako mi Stackpole previše pažnje posvećuje tehničkim detaljima. Ali sviđa mi se.
Sad pak čitam Truce At Bakura ispočetka. Jer prvi put kad sam čitao, pol riječi nisam znao i na kraju pol tog nisam skužio. Uf, ima od toga 3, 4 godine... Što se tiče te knjige, čini mi se da je Kathy dosta krivih stvari napisala. Subspace channel? Kaj u SW-u nije hyperwave i hyperspace channel za daleka komuniciranja? A recimo Datascreen na kojem je Luke prvi put pregledavao Bakuru ima mature female glas kojem Luke u najboljoj Star Trek maniri govori što da mu približi, koji file da otvori itd.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Citiram: Napisao Darth_Maul-The Lord 28 svibnja 2004
Nova pobuna je po meni najbolja.
To je jedna od jadnijih knjiga koje sam citao...
Zahn jos uvijek ima najbolje knjige
Potpuno se slažem.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!