ned, 12. veljače '06 u 17:57
tetovaze mogu uplasiti covijeka?!?!Ti to ozbiljno?!?! Pa sam Darth Maul kako je nastao zasluzuje Lucas Oscara samo na temelju spike kako je izbrijao Darth Maula... ako cemo tako, imho Maul roxxa jer kad gledas onu njegovu spektakularnu i nazalost posljednju borbu dodje ti da places kako je super napravljena, pola njegove borbe su strpali kao poteze u jk3... a pogledaj borbu staraca tj. Obi-wana i Darth Vadera u epizode IV, izgleda kao borba dva umirovljenika i uzbudljivije bi mi bilo da su sjeli i zaigrali sah umjesto sto su pokusavali saberima nesto napraviti...ali dobro, to tati oprastam jer je ipak prvijenac i davno davno ga je radio... zato se potrudio i napravio da borbe u zadnje 3 epizode izgledaju odlicno... Darth Maul roxxa, steta sto je zginuo, vise bi voljela da je on prezivio i nastavio dalje ulogu mjesto onog Dooku-a koji je jedini sith u svim epizodama koji nema crvene oci prilikom koristenja Dark side-a i nista se na njemu ne mijenja tijekom dvije epizode u koliko se pojavljuje... kako lame...
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!I don''t care if you like me, I hate you!!!