uto, 27. srpnja '04 u 13:04
al posrnuli đeđaja imakoji nisu sa sitovima. to su ti đeđaji ( ovo je primjer) sa dagobaha. dark cave je mjesto di je joda priklo najjačeg dark đeđaja. to s duhovima učiteljima ti je kod njih uobičajena stvar. naga sadow i još neki lik, pa još neki lik i freedon nadd, pa freedon nad i exar kun. najvjerojatnije je da je i sidius to pobro od nekog duha il je našao holocron ( to je isto jako učestalo; jediji odu tražit jedi holokrone a vrate se sa tim i sitovima holokronima, uzmite Darth Revana npr.), onda imate još duh exara kuna i lukeova apprenticea...
ima ti i posrnulih đeđaja koji nisu bili sa sithovima (znham jer sam prevodio sa engleskog na hrvatski za enciklopediju na mcs-u, na ovom sajtu, pa ti mogu bez problema reć nekoliko, a uostalom, pogledaj sam, to sui ti uglavnom novo dodane stvari, sora bulq reciomo)
šta se tiče igre sve mi je bilo zakon osim gameplaya. priča je dobra, likovi, izgled, borbe su ok, jedino mi je loše bilo šta je fakat linearno ( bolj bi im bilo da su uzeli princip saw od nwn-a il bg-a, uđeš negdje i pokolješ sve živo i loše i npce) i bilo bi ljepše kad bi igra bila malo duža, onaj poljubac nije opće bilo teško izazvat, mogo je stavit još i da se pokaraju il nepš, nebi škodilo, i još mi nevalja levelupiranje) ma može proć, sam se nadam da i novi ne zajebu.
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.