Kad se uopće počeo upotrebljavati naziv "Sith"? Toga u starim filmovima nije bilo. Sada niti konzervu ne možete otvoriti od straha da ne iskoči koji Sith
Ja mislim da je SITH kao pojam prvi put upotrebljen u Jedi Academy, kad spominje da je Exar Kun našao "old manuscripts of the Sith" (mora da je bilo JAAAAAAKO staro, kad su bili manuscripts).
oduvijek postoje samo vader i palpy i oni su najjaći i sve sithovi
za mene je Revan zakon mogo bi se snimit film da bude revan glavni lik,zamislite samo mandartoiance (vald sam dobro napiso),
treba snimt negdje 6 epizoda i svi bi bili sretni i zadovoljni
learn to know the dark side of the force and you will achieve power greater than any jedi
RondalfJa mislim da je SITH kao pojam prvi put upotrebljen u Jedi Academy, kad spominje da je Exar Kun našao "old manuscripts of the Sith" (mora da je bilo JAAAAAAKO staro, kad su bili manuscripts).
A Exar Kun se spominje u stripovima o Sithovima, dakle, to je prije. Meni se isto čini da je taj izraz izmišljen za EP1, da se pokaže tko su ti Darthovi.
RondalfJa mislim da je SITH kao pojam prvi put upotrebljen u Jedi Academy, kad spominje da je Exar Kun našao "old manuscripts of the Sith" (mora da je bilo JAAAAAAKO staro, kad su bili manuscripts).
A Exar Kun se spominje u stripovima o Sithovima, dakle, to je prije. Meni se isto čini da je taj izraz izmišljen za EP1, da se pokaže tko su ti Darthovi.
Jedi Academy je izdana puno prije stripova o Sithovima...