Marka Ragnos. Bio je najjači sith svih vremena. Vader, Maul, Palpatine i ostali mu mogu puhat u dupe! Bio je dovoljno inteligentan da ne napada republiku iako je znao za nju. Ako neko ima DARKSIDE sourcebook za RPG nek malo pogleda njegove statse. Marka Ragnos- The only DARKA LORD OF THE SITH.
Ok, sad smo ustanovili da je Marka Ragnos najmoćniji i jedini transvestit polutan među Sith Lordovima, koji služi kao valuta na Koribannu i koji je Derexin prijatelj. E, usto on je i Darthc-ov najdraži lik.
opet glupa rasprava oko toga. opet isti tip tipova koji "diskutiraju". i opet se jacen miješa. wtf? pusti nek ide pa nek popuše ban kad se zahukta i mir. more oxygen 4 the rest of us....
i da ono, a šta će vama to u životu pomoći šta vam je taj i taj toliko i toliko bolji od tog i tog?ovo je izmišljotina stvorena u svrhu da pobere čim više para od vas....
Roses are red,
Violets are blue,
In Soviet Russia,
Poem writes you.
friiikopet glupa rasprava oko toga. opet isti tip tipova koji "diskutiraju". i opet se jacen miješa. wtf? pusti nek ide pa nek popuše ban kad se zahukta i mir. more oxygen 4 the rest of us....
i da ono, a šta će vama to u životu pomoći šta vam je taj i taj toliko i toliko bolji od tog i tog?ovo je izmišljotina stvorena u svrhu da pobere čim više para od vas....
Darth Banenekome je obi draži,nekome je anakin draži...who gives a fu**
Uh, ok. Zaboravite da sam išta rekao. Samo me zanimalo. Neću se više miješati.
Gle, meni je General Kenobi dobar frend(susjed) i mi se neprestano prepiremo oko toga, ne brinite se, nije mogući FLAME.Meni je jednostavno Ani bolji od Obija a meni uopće nije bio cilj nekakva prepirka. Pozdrav Generalu Kenobiju ovim putem- i podsjećam ga još jednom da se o ukusima ne raspravlja, i slažem se sa Baneovom izjavom.