Ne kažem da Natalie nije ljepša, ali evo stvari po kojima je Carrie bolja. Ima ženstvenije držanje, zna bolje koristiti svoj seksepil, a o glumi da ne govorimo... A da se razumijemo, ni ne izgleda puno lošije od Natalie, kako ti kažeš.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Da se razumijemo, Natalie Portman nije glumica od djetinjstva bezveze... Ne možeš reć da loše glumi! Ne smiješ!
Pa sad, u ovom trenutku, danas, 20.2.2004
SIGURNO IZGLEDA lošije od moje ljubljene, voljene Natalie
Khm... prošlo je 22 godine od RotJ i metal bikinija
BTW Padme nije u stanju koristiti svoj sexepil i ženstvenije se držati zato što
TPM - Njen narod umire... Nema se razloga lijepo i sexy oblačit i privlačit napaljene kapetane osiguranja Ipak, kraljica je, šta bi mislili o njoj... (BTW koliko Padme Amidala ima godina u TPM)
AOTC - također, senatorica, mora biti službena i pokrivena
ROTS - Are you braindead? Pa trudna je!
ANH - upsić...
Al ja stvarno ne bih imao niš protiv kad bi bila malo "otkrivenija" bar nakratko. Kao Leia u metal bikiniju Kratko ali slatko
Obi-Wan JuniorTPM - Njen narod umire... Nema se razloga lijepo i sexy oblačit i privlačit napaljene kapetane osiguranja Ipak, kraljica je, šta bi mislili o njoj...
Ahm... A na kojoj je poziciji Leia Organa, ako te smijem podsjetiti, a kakvo je stanje s narodom u doba Carstva?
Obi-Wan JuniorROTS - Are you braindead? Pa trudna je!
Nisam još vidio, ali, vjerujem (barem se nadam), da će u ROTS-u Natalie bit seksipilnija nego do sada.
Trebate vi djeca još sazrit za Carrie Fisher...
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
Obi-Wan JuniorTPM - Njen narod umire... Nema se razloga lijepo i sexy oblačit i privlačit napaljene kapetane osiguranja Ipak, kraljica je, šta bi mislili o njoj...
Ahm... A na kojoj je poziciji Leia Organa, ako te smijem podsjetiti, a kakvo je stanje s narodom u doba Carstva?
Obi-Wan JuniorROTS - Are you braindead? Pa trudna je!
Nisam još vidio, ali, vjerujem (barem se nadam), da će u ROTS-u Natalie bit seksipilnija nego do sada.
Trebate vi djeca još sazrit za Carrie Fisher...
Pa ona je princeza, a ne kraljica (to je ipak malo less odgovornije)
Uostalom di to Leia koristi svoj sexepil?
Pa neznam baš... jel se čuvaš SPOILERA? da znam da mi ne bi izletilo.
Čuvam se SPOILERA. Ako ne znate gdje koristi svoj seksepil, onda vam preporučam da ponovno pogledate OT. Al, ionako sumnjam da bi vam pomoglo... Fakat ste još mladi za zrelu ljuepotu.