Već ga vidim. Yo man, Palpy, you under arrest! Teško. SLJ je idealan: namršten i sumnjičav. Believe me, nisu mogli boljeg 100% nać. SLJ rules (the galaxy).
Lokimogli su... recimo Mace Windua bi dobro odglumio Eddie Murphy
Chris Rock bio bio dobar izbor... Murphy je... neznam... bleh...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Yoda se nemože mjeriti po mačevanju s Mace Windu-om. Ipak je on najbolji po mačevanju a Yoda se najbolje služi silom. Malo je Mace ispao papak kada mu je Palpatine rekao "Are you threating master jedi?!" ali nema veze, on je zakon.
I have a new aprentice and he is far more younger and far more powerfull than the old one
Ma Mace Windu je vrlo dobar po mojim proračunanjima! Najbolji je Anakin što se tiče dvovoja sa lightsaberima jel ste vidjeli kakve dobre fore izvodi! Meni je on najbolji!
The choice is yours my young PADAWAN! Beware of the DARK side!
Darth Bane@old yoda
koja smrt je časnija: kaj da ga koknu klonovi.smrt od sitha je ćist ok
Pa nevjerujem da bi klonovi ubili Windua,smrt mu nije časna jer nije dobio ni pokop kakav zaslužuje,nije dobio kao Qui-Gon i Vader da ih se zapali.Da smrt od sitha je okej ali on je umro zbog izdaje.