pet, 5. kolovoza '05 u 18:39
Meh.. Ja koristim normalniji nacin 1337 speecha, vec sam godinu dana na Americkom forumu, i svi tako pisu, a sad kad sam ovdje doso, svi se cude tomu, naviknuo sam se pa ni sam ne razumijem sto je lose u tomu, vrijeme me unistilo X_x...
Nemam ja nikakav bolestan um, samo me zivot dosta puta sj*** da me ne zanimaju ljudi niti imati 'prijatelje', ako pravi prijatelji danas doista postoje, a po mojem iskustvu mislim da toga nema u 21. stoljecu. Sto ima tako lose gledati kako netko ubija djecu? Ionako tisuce djece umire dnevno pa svi to zataskivaju, no ionako trebas znati istinu. Nemozes uvijek zivjeti u povrsnom gledistu i odredivati nesto naslovom. Svatko ima pravo na svoj nacin biranja. Zasto bi uvijek trebao biti 'normalan' i kako znam da je to doista po prirodi normalno? Ocito da je po prirodi normalno biti primitivan i naizgled biti lijep - to je valjda najvaznije po 'normalnosti'. I onda osobe koje ne prihvacaju 'normalu' ( primitivan i povrsan nacin gledista, biti centar svega, raditi nesto za svoje interese i za misljenja drugih ) cesto su nazvani mentalnim bolesnicima, ili bolesnim umom kako si ti mene nazvao.
~ We kill people who kill other people to prove that killing people is wrong.
Ulysses izmjenio poruku 05.08.2005, 18:41