Jedi-Plo Koon,Master Windu
Sith-Darth Sidious,Darth Vader
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Imperial admiral
Rebeli- Han, Leia, Lando i Talon Karde
Imperij- Thrawn, Pellaeon, admiral Piett
mislim da se samo pita za Jedije i Sithove, a ne za Rebele i Imperijalce.... Al slazem se u jednoj stvari s tobom, Talon Karrde je i moj non Jedi/Sith favourite(zapravo jedan od)...
Samo smatram da se Darth Maul premalo eksponirao u filmu...nazalost...GL je mrtav kad ga uvatim..hahhaa
A nasrecu,valjda, Neeson ce se pojaviti u ROTS,kao glas, ali eto bar neshta...he is BACk...hahaha...
i trebalo bi ispasti da je njegov plan bio savrsen...valjda...no dobro....
Uglavnom... ta dvojica su savrseni primjeri svojih, recimo vrsta iliti profesije...nema dvojbe
Skandark KudlaaSamo smatram da se Darth Maul premalo eksponirao u filmu...nazalost...GL je mrtav kad ga uvatim..hahhaa
A nasrecu,valjda, Neeson ce se pojaviti u ROTS,kao glas, ali eto bar neshta...he is BACk...hahaha...
i trebalo bi ispasti da je njegov plan bio savrsen...valjda...no dobro....
Uglavnom... ta dvojica su savrseni primjeri svojih, recimo vrsta iliti profesije...nema dvojbe
Mudro zboris.Ja sam cula da ce se Qui-Gon pojaviti kao duh.Brijem da cemo ga moci vidjeti.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
Šta se tiče Jedija, Obi-Wan mi je najbolji. Čista legenda.
A Sith... Pa ja sam arogantan, zloban i nemilosrdan () pa ću Dartha Xarona proglasiti svojim favoritom među Sithovima. Nek se Maul ždere...
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."