Meni osobno najbolje doba u Star Wars povijesti, no da čujem vas, što vi mislite o Klonskim ratovima, koja vam je bitka najbolja, tko je u njoj sudjelovao, koji vam je najbolji Jedi General i općenito o tome.
- I ako znate još koju novost i li zanimljivost iz CW-a, dapodijelite i s ostalima.
Nisam gledao Clone Warse,al oču..čim neki otvori server sa njima..al ne vjerujem u to..barem dok Lucas ne odapne...
Al znam da je najbolja stvar koja je proizašla iz CW General Grievous.Lik je legendaran,a još nije izašla trojka.I da ne bi ostao dužan Pegasusu...
GG rules!!!
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
zanimljivo razdoblje, smeta mi jedino što su jediji pogibali u njima
naj general mi je Obi-Wan (neznam ih baš puno)
ima neslužbena stranica koja se bavi isključivo tim razdobljem:
http://www.starwarz.com/clonewarseu/
"Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind, in the head."
Je razdoblje Clone Wars mi je najbolje, ali prije Ep II sam mislio (prema riječima Obi-Wana iz Ep IV) da su klonovi negativci i da su se Jediji borili protiv njih. Možda bi tako i bilo da Lucas nije malo shebo sve s Ep I.
ehm u početku nisu uopće,to se tek poslije događa...........ove epizode koje su dosad izašle su dobre ali neke su jako nerealistične,Mace bez sabera pobije pola droid armije??????'
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Kit Fisto?nisu oni uopće na početku slušali Palpia nego Jedije..........
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!