Lord DamnumMislim da ST Enterprise (Picard) nije sapunica, ST Voyager nije sapunica, DS9 je sapunica, a USS Enterprise (Archer) nije sapunica, samo je snimano drugačije od svih drugih serija, sve je nefromalno pa je to malo čudno.
STAR WARS nikako nije sapunica! Netko očito ne zna šta je sapunica - trakavica koja umijesto da skrati radnju i izbaci nebitno uz stalno prekomjerno iskazivanje emocija vrši napad na vašu inteligenciju i zatupljuje vas svaki trenutak gledanja.
u ovo vrijeme bi trebale ić reprize voje, kad ono pogledam ja na teletekst i piše od 2 sata (i to samo jedna)! Zato kaj Šprem igra protiv Davenport u 2.55! Ma ko ju je.. ionak će špušit
Epyon ne kuzim kako netko moze biti iz makedonije a u nastavku ima YU (kao Yugoslavia) mislim da se tu netko krivo predstavlja, a nemoj molim te izvlaciti pricu na nekim nacionalnim uvredama jer to nisam mislio a i ako jesam isprika je bila ispod posta....
200% je bila epizoda prvog star trek serijala sa demonskom planetom ako niste sigurni provjerite....
If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.
pa vjerojatno ima vise iskustva u takvim stvarima od Chakoteja. ne postaje se preko noci savjetnik;-) samo obred zavodenja kod ljenjivaca nije bas ono sto je kapetanica htjela...
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"