ma kaj god vi kažete-mislim da je to velika greška - pa hebote oni su stoljećima ispred nas!ekran uopće nebi trebao više postojat-neg sam slika ispred njih...
znam da brijem,malo sam si popio-zadnji je dan šule,tak da neću previše srath...
a jeste primjetili da su u Astrometric Lab-u (kak već) na ekranima slike od Saturnovih prstena i dvije maglice?
točno te slike imam na kompu već dosta dugo
"Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind, in the head."
Damien Kryzera jeste primjetili da su u Astrometric Lab-u (kak već) na ekranima slike od Saturnovih prstena i dvije maglice?
A jeste primjetili da te slike stoje tamo od početka prve sezone do kraja serije?
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Damien Kryzera jeste primjetili da su u Astrometric Lab-u (kak već) na ekranima slike od Saturnovih prstena i dvije maglice?
heheh da, da!!i ja ih imam
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."