hehehe Tuvok mi je bas super s maramom...:-) trebao bi ju stalno nosit. a Tom mora nabacit neki flert sa svakom curom koju vidi lol!cakoteja se uopce ne sjecam iz te epizode al to nije cudno buduci da mi je on nekek totalno bezlican:-/
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"
*tužno gleda svoje skupo plaćene zube od kalijevog karbida ( od toga se rade visoke peći...eeej!) i kadmija ( već na trećoj turi kemoterapije, pa otkud da ja znam da je kancerogeno )*
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Možda opalne...znaš onako da se preljevaju i umjesto očnjaka dva oštra rubina ( ili dijamantne tako da mogu u cirkusu pregrizat lance i tračnice i tako za cca 65g. otplatit kredit za zubalo )
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Da, real handywoman...kvragu to je brod u kojem jedino žene obavljaju pravi posao ( kapetanica i Torres )...vjerojatno i mjenjaju žarulje, odštopavaju cijevi....
Everyone? Hmmm možda bi muškarci trebali nosit suknjice ko extras u prvoj sezoni TNG...
Jesi skužila kako žene imaju pointy boots, Flota je vrlo modno osviještena ( nije ni čudno da ih svi u galaksiji mrze )