nemojte me krivo shvatiti ali crtani je glup i retardiran i glup i zaostao i glup i malouman i glup. ali nemojte me kriv shvatiti. mislim to su sve japanci utuvili sve glupim animeima.
Gori od pokemona i sličnih izmišljotina koje danas prikazuju ne može biti...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Vidi se da je ovaj topic nažalost postao meta frustriranih klinaca kojima starci nisu posvetili dovoljno pažnje. Orione i ostali modovi, dajte nešto uradite oko ovih trolanja, ovo je ipak thread za fanove serijala, a ne za razmaženu derištad.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Hmm... bezveze što se oči ne vide. inače izgleda oke... Jedino mi ne izgleda osobito... CGI-ish... no možda se varam
Za ovog helića sam čuo da će biti. Kako predobro izgleda(ju)!
U šta se transformira? Kosilicu za travu? Svi ti šiljci i oštri rubovi...
Um... correct me if I`m wrong, ali zar se Optimus ne transformira u vatrogasna kola?
Prije sam tu i tamo pogledao te crtiće i Optimus definitivno nije bio kamion... sjećam se da je neki Deceptikon bio cisterna ili tako nešto.