čet, 3. lipnja '04 u 06:32
Čovječe, kažeš im, a oni opet po istom. Ko da zidovima pričaš. Dakle, da jednom razjasnimo za sva vremena:
Evo da vam bude lakše, u vama bliskijim mjerama... Brzina Hyperdrivea 20 godina starog Victory-class Star Destroyera u doba Thrawna jest 127 svjetlosnih godina na sat što je desetak puta sporije od, recimo, Maulovog Infiltratora.
No, i "spori" Victory-class SD je Dragster spram transwarpa, kojeg možemo nazvati pišljivim, pošto je njegova brzina 11 svjetlosnih godina na sat, a stoga je warp nešto što se lagano može ismijavati kada se uspoređuju njegove brzine s hyperdriveovim.
I da, u soba Lukeove Jedi Akademije, brzina normalnog hypedrivea se kretala oko 1500 svjetlosnih godina na sat, što je cca 13,100,000 brzina svjetlosti. I sad uspoređujte 1500ly/h sa 11ly/h. Transwarp? Ha? Warp!? To mene netko pokušava nasmijat??: )))
Sith Minion
20 godina
1.294 poruka
-37 midiklorijana
čet, 3. lipnja '04 u 12:25
Ma too Matt!!!!!!!!
Mimbanite
20 godina
385 poruka
0 midiklorijana
čet, 3. lipnja '04 u 12:38
buhahaha, ma nije bitno više, potukli smo trekkere ko miševe, aj zatvori ovo da ne iritiraju
Jawa
20 godina
808 poruka
14 midiklorijana
pet, 4. lipnja '04 u 01:31
fallen koja si ti faca 2gb kažeš pa ti si lud! mogu ti bit prijatelj! u redu matt dao si mi argumente i ja ti vjerujem, BTW ja nisam trekker
The Sith have returned!
Bantha poodoo
20 godina
20 poruka
0 midiklorijana
pet, 4. lipnja '04 u 01:31
Joj, kak' vas volem ovak' našpinčene i nadrkane za raspravu bez smisla... Samo mi je žal kaj nisam redovito na ovom threadu/forumu...
Elem, podjednak sam trekki/warser i ne znam što mi je milije. Kao da pitate mater koje dijete voli više.
Ali...
Iako je besmisleno uspoređivat', razina tehnologije u SW je kudikamo na nižoj razini. Samo usporedite jačinu i domete oružja. Negdje sam pročitao razgovor sa Lucasovom ekipomu kojem jedan čiča objašnjava mizerne domete proton torpeda, concussion missilea, lasera i turbolasera... Išlo se namjerno takvim pristupom da bi se dočarao ugođaj dogfightova u II. svj ratu i borbi warshipova...
Još i dalje, pri punoj svijesti tvrdim da bi jedan Defiant nabio jedan SSD u roku od par minuta...
Pretjerivanja poput Galaxy Guna i Sun Crushera mi nemojte ni spominjat, prosim. Samo pogledajte na koji način su završili "karijeru"... Strašno.
Force?! Yeah, right!...suck on this!!
Sith Minion
20 godina
1.294 poruka
-37 midiklorijana
pet, 4. lipnja '04 u 02:04
Ma evo ga opet.Ne mogu vise ni raspravljat o ovome
Jawa
21 godina
1.063 poruka
4 midiklorijana
pet, 4. lipnja '04 u 02:39
mislim da smo sve razjasnili, i da nema vise potrebe za daljnjim raspravljanjem.
Def da bi nabio SSD- ovo treba ici u viceve
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,25 s