sri, 16. studenog '05 u 19:05
Darth Xaron... Tajanstveni otok (češka serija, davno prikazivana)....
AAAAAAAAAAA! Čovječe pa mislio sam da se nitko osim mene ne sjeća te serije! Imala je onu bolesnu špicu s onom isto tako bolesnom pjesmom kojoj čak znam i nešto riječi...ta serija je jedna od najsmješnijih stvari koje sam ikad gledao ( iako im namjera nije bila da budu smiješni fk0rz ).Ja sam zato da se vrati i Nu Zajc Pagadi, sovjetski odgovor na prljave kapitalističke Toma&Jerrya...i bilo bi kul da hrt otkupi blake`s 7, prastaru bbc-ovu sf seriju...
Inače od potpunih stranaca imam traume ( formula gega je Larry: <insert english word>, Balki: On Mypos, we call it <inserted english word> + os *shudder* ), Punu Kuću bi htio vidjeti samo radi epskih fudbalerki koje su nosili Joey i Jesse ( Boba Sageta se bojim o.o ), Alfa ne mogu smislit otkad je onaj mađarski midget koji ga glumi gostovao u Turbo Limach showu i trčao po studiju i derao se nešto što je otprilike zvučalo kao "Jedan nula za krišu", pravo značenjei svrha ove monumentalne rečenice je još uvijek nepoznata )
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Epyon izmjenio poruku 16.11.2005, 19:06