uto, 27. lipnja '06 u 23:47
Meni se sve vise cini da to nece dobro zavrsiti. Koliko god Abrams i Damon bili dobri, imam osjecaj da su sa scenarijem krenuli u krivom smjeru. Star Trek je bio uspjesan dok god su sa serijama isli u buducnost. Ne racunajuci zadnji film, koji je jednostavno lose izveden (po meni), gledanost Star Treka je pala s Enterpriseom. Koliko god meni ta serija bila dobro, ljudi su bili nezainteresirani. Ne zanima ih proslost...
Meni se cini da ce ovo propasti iz dva razloga: Prvo je sto ponovo iskopavaju Kirka i Spocka. I to u mladim danima, na akademiji. Vec mi ovako zvuci kao neka teen sapunica. A drugo je da ne mogu zamisliti nikoga drugoga, koliko god glumci bili dobri, da glume Kirka i Spocka. Isto kao sto ne bih da Lucas snimi epizode 7, 8, 9 s nekim drugim glumcima koji glume Lukea, Leiu, Hana...
Ako su bas zapeli za Kirka, nek plate Shatneru (kakav jest) tih XYZ mil. $ i naprave film ili seriju o Kirkovim umirovljenickim danima
Po meni bi neki film s DS9 i/ili VOY i/ili TNG postavom (najbolje sve tri zajedno) puno bolje prosao. Pa ako to znaci da cemo po neznamkoji put gledati kako oni spasavaju cijeli alfa kvadrant, svemir, paralelne svemire i/ili timeline, neka bude to, a ne da mi taj svemir spase dva teenagera koji su tek u akademiji... nek im jos samo ubace neku bujnu plavusu ili psa (ovisno o publici koju ciljaju) i mogu odmah pokopati cijelu fransizu.
"Han: Wedge, I'm going to have to order you to invade Coruscant with only 12 drunk Ewoks, 4 broken speeders, and 20 gallons of beach-sand.Wedge: That'll take at least two weeks, sir."Betrayal