There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
ček malo, bila je jedna serija prije nekih 6-7-8 godina, zvala se Svemirski marinci. Imali su one kewl letjelice (podsjećaju me na X-wing-ove) i borili su se protiv nekih vanzemaljskih beštija, neznam kak se zovu.
S sjećaš onog nastavka na onom nekom cudnom planetu gdje se stalno dim iznad poda, i ima nekih svjetlosnih mina. Kak mi je to zakon bilo. Totalno atmosfericno! BTW Znate one letjelice od Grinjaca, kak zvuče... Rekao bih da su paralela TIE Fighterima. Isto imaju tak neki grubi zbuk.
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
je je Grinjci tako je..............Mat pamcenje te dobro sluzi svaka cast. Uz njih bili su i Silikati; znate oni umjetni ljudi koji su se odmetnuli, a izad na vratu su imali kao pupak........heheheh; a ti umjetni ljudi ( good guys ) su se zvali tank-ovi ako se dobro sijecam. Onaj njihov zapovjednik i jedan clan postro**** su bili tankovi;a oni su bili u 56 ili 58 ceti................
joj kako sam ja bio lud za tom serijom; ali sjecam se da je nekako glupo zavrsila tj. nasi nisu kupili vise nastavaka!
Nije istina. Prikazani su svi snimljeni nastavci. Radi se o tome da je Fox ugasio seriju zbog unutarnjih trzavica izmedju producenata. Slicna stvar se dogodila i sa Farscapeom (medjutim suska se da se snima mini-serija koja bi trebala rijesiti otvorena pitanja).
E, da ti Silikati su bili nešto slično Borgu kolko se ja sjećam. Znam da sam gledo to ko klinac dugo u kasne noći, i da su se po nekim hodnicima, prostorijama štatijaznam natjeravali s tim Silikatima.
Al najjače mi je bilo kad je onaj frajer s dugom čupom stavio kacigu od Grinjaca pa mu se stisla uz glavu.))
"You've been running from this fight for too long... The only fight. Against the dark side." Moj jednopostni blog
joj kako sam ja bio lud za tom serijom; ali sjecam se da je nekako glupo zavrsila tj. nasi nisu kupili vise nastavaka!
Nije istina. Prikazani su svi snimljeni nastavci. Radi se o tome da je Fox ugasio seriju zbog unutarnjih trzavica izmedju producenata. Slicna stvar se dogodila i sa Farscapeom (medjutim suska se da se snima mini-serija koja bi trebala rijesiti otvorena pitanja).
ja mislim da grijesis; zasto sam to rekao; e pa koliko se ja sijecam ta se serija prikazivala na sta1 ili pro7; e pa onu su bili ispred nas dosta i u njoj su bili drugi glumici tj. oni su bili neki izginuli u posljednjoj epizodi pa su kao ovi fol zaminili