sri, 14. rujna '05 u 17:49
JacenA čudi me da nisi spomenuo nijednog nadolazećeg Harryja Pottera, niti Spidermana...
Nisam ih spomenuo jer nisam pogledao niti jednog dosadašnjeg Pottera, a niti ne namjeravam jer mi se jednostavno ne sviđa. Što se tiče Spidermana, pogledah prvi i zažalih mnogo što sam kupio kino ulaznicu.
Darth Banečist sumnjam da će arni glumit,lik ima škembu,više nema onakve mišiće ko prije....mislim da bi ga mogo glumit vin diesel,il onaj lik koj je glumio scorpion kinga,onaj hrvać the rock
Diesel je odavno otpao iz kombinacija za ulogu u Conanu. Arne je nedavno izjavio, da bez obzira na dužnost guvernera, žarko želi glumiti starog Connana i više mu se veseli negoli eventualnom repriziranju uloge u Terminatoru 4. Što se tiče The Rocka, kao što sam naveo, on bi trebao glumiti Conanova sina Kona. Uostalom, baš Arnie želi The Rocka za ulogu Kona.
Inače, što se tiče Conana, čuo sam da će imati veličanstvenije bitke od onih u LOTR-u.
Što se tiče "Hobita", navedeni film stvarno željno iščekujem, jer mi je LOTR, uz Star Trek najdraži proizvod filmske industije. Kolega Orion kaže kako ga je uspavao Povratak Kralja. Oke, to je njegovo mišljenje, al' mne je navedeni film toliko prikovao za sjedalicu da sam poželio da traje još barem sat-dva.
Inače, mene je pomalo uspavao ROTS, zbog nabacanosti. Naime, u jedan su film utrpali jednostavno previše. Više sam uživao u ATOC. No, to nije tema ove priče.
Ovdje još zaboravih King Konga. Nekidan sam pogledao foršpan i mislim kako će film biti sasvim OK. Od filmova sa strp junacima najavljeno je snimanje Hellboya 2, a mislim da se bude snimao i Dardevil 2.
Što se tiče slijedećeg Terminatora, kruže priče kako bi se u glavnoj ulozi (al' valjda neće glumiti Terminatora) mogao pojaviti Vin Diesel. Kad smo kod Diesela najavljeno je snimanje nastavka Riddickovih kronika, a ubrzo bude snimao i povijesni spektakl "Hanibal", gdje će glumiti kartažanskog vođu Hanibala koji je sa slonovima prešao Alpe i napao Rim.
Kad smo kod povijesnih spektakala, jedva čekam "The Last Legion", sa Benom Kingsleyem, Colinom Firthom i Alexandrom Siddigom (dr. Julian Bashir, DS9). Radnja će se vrtiti oko posljednjegprjestolonasljednika Zapadnog Rimskog Carstva - Augusta, koji će se, kao dječak, zaputiti prema Britaniji, zajedno sa svojom pratnjom, kako bi okupio legije neophodne za opstanak Carstva.
2. Klasični sequel, koji bi se bavio odraslim nećakom cara Komoda (onaj mali iz filma), a Maximus (Crowe) pojavljivao bi se u flashbackovima.
Iako sam se malko udaljio od početne teme, ne smijem izostaviti dva filam za koji će ovdje mnogi zasigurno reći da neće ništa valjati. Radi se o Rambu IV i Rockyju VI. No, budući da jednostavno volim gledati Slyjeve filmove, željno iščekujem oba filma, posebice Ramba čije će snimanje početi za nekoliko mjeseci u Rumunjskoj (ili Bugarskoj, ne sjećam se točno). U filmu bi Rambo već trebao imati ženu i djecu, koju otme skupina rasista tijekom Rambovog posjeta indijanskom rezervatu. Inače, prvotna verzija filma uključivala je talibane i direktno se nadovezivala na priču iz Ramba III. Naime, teroristi, među kojima je i Rambov afganistanski posinak iz Ramba III trebali su zauzeti neboder u new Yorku (govorilo se kako bi navedeni neboder trebao biti zgrada UN-a). No, od navedenog se plana odustalo. Međutim, producent ciklusa Rambo filmova, kao i brojnih drugih akcijskih ostvarenja Andrew Vajna najavio je, da ukoliko Rambo IV poluči iole pristojan rezultat na kinoblagajnama, odmah će se ići u produkciju Ramba V, s talibanima i Al-Qaidom kao glavnim negativcima.